luni, 11 mai 2009

..care merita vazute: Complexul Turistic ALBOTA

Aer curat de munte si linişte cu susur de pârâu.. le poti gasi la Albota, la poalele munţilor Făgăraş, dupa Arpaşu de Sus, la 55 km de Sibiu în drumul DN1 Sibiu -> Braşov.

Pensiunea Albota este înconjurată în stânga de vârful Albota şi în dreapta de Buteanu (2507 m), de lacurile păstrăvăriei amenajate natural si multă verdeaţă. Poţi sa te plimbi cu ATV-ul, călare, în trăsură sau cu bicicleta. Poţi juca un meci de tenis de masă sau poţi porni în drumeţii prin rezervaţie pe trasee marcate. Sala de fitness, sauna, minipiscina şi Jacuzzi sunt la dispoziţia ta.

42 de camere amenajate în stil rustic-modern, dotate cu baie proprie, uscător de păr, TV-satelit, telefon, încălzire centrală şi majoritatea au balcon cu vedere deosebită spre Căldarea Arpăşelului.


În restaurant sau pe terasa pensiunii poţi degusta mâncăruri tradiţionale locale. Carnea şi brânza provin din ferma proprie din localitatea Poieniţa. Poţi pescui singur păstrăvii în râu sau chiar în lacul special amenajat. Vara, în week-end, se pot servi şi preparate la grătar în cadrul Grill-Corner-ului.

Niciun comentariu: